Win een boek met 1.000 reis ideeën!

Reismeisje 25 maart 2014

Winactie boek 1

Inmiddels zijn bijna 1.300 mensen fan van de Facebook pagina van Reismeisje, zijn er ruim 1.000 volgers op Twitter én blijven bijna 100 mensen dagelijks via Bloglovin op de hoogte. Daar word ik natuurlijk heel blij van :-)! Dank jullie wel! Daarom vind ik ’t wel weer eens tijd worden voor een leuke winactie! Dit keer kun je het boek ‘Make the most of your time on earth’ winnen. Een uitgave van Rough Guide, boordevol toffe reis ideeën en nog gavere reis foto’s.

Hoe kun je winnen?

Eigenlijk heel makkelijk :-).

1.Volg Reismeisje via Bloglovin.

2.Laat mij in een comment op dit bericht weten waarom je dit boek graag wilt winnen.

3.En duimen maar :-)!

Als je dit bericht ook nog zou willen delen via Facebook, zou ik dat helemaal leuk vinden!

Deze winactie loopt tot 27 maart 2014 en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht . Good luck en bedankt al vast!

 

Winactie boek 2

#reizen #backpacken #winactie

20 reacties

 • Fleur

  25 maart 2014 om 08:16

  Het boek zou zeer van pas komen bij het uitstippelen van mijn een jaar durige reis in 2015!!!

  Beantwoorden

 • aniek

  25 maart 2014 om 08:24

  'travel is the only thing you buy that makes you richer.'
  Gedurende mijn reizen heb ik telkens weer nieuwe dingen van mezelf ontdekt. Leerpunten en kwaliteiten komen naar boven en uiteindelijk ga je weer naar huis met een rugzak vol mooie ervaringen en herinneringen. Het winnen van dit boek, geeft mij weer de kans om verder te zoeken naar de puzzelstukjes die mij tot mij maken. Leren van een andere cultuur, genieten van de mensen en weer een groot avontuur aangaan. 'if a challenge doesnt kill you, it will make you stronger!' fingers crossed!!

  Beantwoorden

 • Petra

  25 maart 2014 om 08:25

  Ik heb onnoemelijk veel reisboeken en gidsen in mijn kast staan. Ik kocht ze allemaal tweedehands. Maar niets ruikt zo lekker en voelt zo aangenaam aan als een spiksplinternieuw boek, vandaar dat het fijn zou zijn op dit boek te winnen :)

  Beantwoorden

 • Carlijn

  25 maart 2014 om 08:37

  Wat een Top actie en wat een timing.
  Mijn vriend en ik zijn 5 jaar geleden begonnen met een "bucketlist" voor als we straks groot en volwassen zijn en geen tijd meer hebben fantastische reizen te maken over heel de wereld. Nu hebben wij het geluk gehad dat wij op de helft zijn van onze bucketlist, maar dit weekend zeiden wij tegen elkaar, Hoogste tijd om hem uit te breiden!!!! Kom maar op met die inspiratie bijbel!!

  Beantwoorden

 • Anouk van den Hurk

  25 maart 2014 om 08:50

  Inspiratie!

  Beantwoorden

 • Lianne

  25 maart 2014 om 09:01

  Super leuke winactie !
  Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie en als ik mijn diploma heb gehaald ga ik reizen! Al vanaf het begin van mijn studie werk ik er naar toe om mijn droomreis naar Australië te maken. Tijdens het studeren zijn er nog zoveel andere landen bij gekomen dat ik van plan ben om mijn tas in te pakken in het vliegtuig te stappen en te kijken waar ik uitkom. Ik volg jouw blog om informatie te verzamelen om mijn reis voor te bereiden.
  Ik kan wel een aantal tips en ideeën gebruiken om mijn reis iets meer richting te geven !

  Beantwoorden

  • Gerben Lianne

   25 maart 2014 om 14:03

   Hoi Lianne. Als je een beetje kunt aangeven wat je zoekt en wat je leuk vind, kan ik je misschien wel wat op weg helpen. Wendy en ik hebben samen aardig wat landen bezocht op weg van Europa naar Australië (en dan mn Azië). Goeie tips zorgen er soms voor dat je zoveel meer uit de beschikbare tijd kunt halen :-). Dus kom maar op!

   Beantwoorden

 • Evi

  25 maart 2014 om 09:03

  Superleuk! Ik heb vorige vrijdag beslist dat ik deze zomer voor het eerst ga backpacken en ook meteen voor het eerst alleen ga reizen. En ik kan al 4 dagen aan niets anders meer denken :D (ik ga 2 weken naar Oost-Europa, vertrekkend uit Ljubeljana en via Zagreb, Sarajevo, Belgrado en Timisoara naar Boekarest). Ik kijk hier al jaren naar uit en ik vind het superspannend dat ik dit ook daadwerkelijk ga doen. Het is behoorlijk buiten mijn comfort zone, maar ik ben sinds vorige zomer bezig met m'n grenzen verleggen en de dingen daadwerkelijk te doen i.p.v. erover te dromen. Deze reis wordt een fantastische ervaring, dat weet ik nu al, en de eerste in een lange rij reizen. Dit boek (en je blog, ik post nooit, maar ik lees dromend al je posts) zou me daar heel wat inspiratie voor geven.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Evi

   25 maart 2014 om 09:26

   Haha, leuk te horen! En tof dat je gaat backpacken :-)!

   Beantwoorden

 • Sabine de Witte

  25 maart 2014 om 09:08

  Wow, wat een leuk boek, kende ik nog niet! Volg je overal al trouw, leuk om je blogs te lezen!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Sabine de Witte

   25 maart 2014 om 09:26

   Thanks, leuk om te horen!

   Beantwoorden

 • Nathalie dierx

  25 maart 2014 om 09:08

  Dit is echt een super actie...!
  Ik wil het boek heeeeeel graag winnen.
  Niet voor mijzelf maar voor een cliënt (verstandelijke beperking) op het werk.
  Hij heeft altijd heel veel gereisd maar wordt steeds slechter te been, dit betekend niet dat hij er geen interesse meer in heeft integendeel hij leest het liefste de hele dag in allerlei reisboeken. Ik ben al een paar jaar op rij naar de vakantiebeurs geweest maar de boekjes/folders die ik daar meeneem zijn niet leuk, lokkertjes zijn het volgens hem en het gaat hen niet om het land en er staat dus te weinig over land in! helaas is hij nu ver door de voorraad heen en er mag wel weer eens een boek bij niet die hij al 100 x heeft gelezen.
  En het mooie als we winnen kan ik hem af en toe lenen om erin te neuzen, ik ga graag op vakantie het liefst zo divers mogelijk...
  Hopelijk winnen wij samen, voor zijn lees plezier en mijn reis plezier..! :-)

  Beantwoorden

 • Xandra

  25 maart 2014 om 09:43

  Ik vond het altijd maar raar, al die mensen die de behoefte voelden om maandenlang door het buitenland te reizen. Maar stiekem krijg ik steeds meer de reiskriebels te pakken, mede door blogs zoals die van jou, en ben ik al een klein beetje aan het rondkijken naar wat de opties zijn. Dit boek lijkt me perfect om inspiratie op te doen.

  Beantwoorden

 • Anique

  25 maart 2014 om 10:14

  Gave winactie! Ik volg je pas sinds kort nu ik besloten heb om meer energie, tijd (ja, én geld) te gaan steken in reizen. Eind vorig jaar stapte ik uit mijn comfort zone en ging ik voor het eerst alleen op reis, voor het eerst Europa uit, voor het eerst backpacken. Een sprong in het diepe en sindsdien realiseer ik me dat je maar van één ding echt rijk wordt. En dat is reizen. Ik voel me zelfs onrustig als ik te lang in Nederland ben. Keep up the good (blogging) work!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Anique

   25 maart 2014 om 11:57

   Wat lief!!! Dankje! En heel tof dat je meer bent gaan reizen. Ik hoop dat er nog heel veel mooie reisjes voor je gaan komen!

   Beantwoorden

 • Ilse de Sain

  25 maart 2014 om 13:13

  Wauw!

  Wat een super actie! Het perfecte verjaardagscadeau voor mijn vriend! We zijn van plan om in november voor 4 maanden te gaan reizen naar Thailand, Australië en die omgeving!
  Alle informatie en inspiratie is daarvoor natuurlijk van harte welkom!

  =D

  Beantwoorden

 • Stephanie

  25 maart 2014 om 15:06

  WIE WIL DIT BOEK NOU NIET? <3 "-"

  Beantwoorden

  • Reismeisje Stephanie

   25 maart 2014 om 16:27

   :-)

   Beantwoorden

 • Esther

  25 maart 2014 om 17:37

  Wow! Super winactie! Wat een inspirerend boek, kan ik goed gebruiken voor mijn reisplannen voor de komende jaren. Thailand, Cambodja, Australië, China, Rusland, Indonesië en Argentinië staan nog op de planning. Dus kom maar met dit boek deze kant op!

  Beantwoorden

 • Barbara

  25 maart 2014 om 17:42

  Wauw wat een gave winactie! Mijn vriend en ik gaan dit jaar onze eerste echte reis samen maken, sindsdien ben ik jou ook gaan volgen voor je leuke verhalen en tips. En van de vele die nog moeten komen. Daarbij zou dit boek natuurlijk goed van te pas komen!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Barbara

   26 maart 2014 om 09:42

   Leuk om te horen, thanks :-)!

   Beantwoorden

 • Emma

  26 maart 2014 om 01:06

  Al sinds ik klein ben heb ik de behoefte om te reizen, om te ontdekken. Een van de redenen dat ik mijn huidige studie heb gekozen, is omdat ik dan zoveel mogelijk in het buitenland kan zijn. Ik heb hiervoor in Barcelona en Zweden gewoond, en op dit moment woon ik in Sydney. Altijd ben ik op zoek naar meer indrukken, meer informatie en meer uitdaging. Ik geloof dat door middel van dit boek, ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen tijdens de wereldreis die ik ga maken volgend jaar. Nadat ik een jaar lang hard gespaard heb.

  Adventure is the best way to learn.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Emma

   26 maart 2014 om 09:41

   Wauw tof zeg!

   Beantwoorden

 • Ellen

  26 maart 2014 om 08:13

  Super gaaf boek, zou er graag reisinspiratie uit op gaan doen!

  Beantwoorden

 • Felice

  26 maart 2014 om 15:12

  Waarom ik dit boek zou willen winnen? Reizen is leven en leven is reizen, mijn leven:)

  Beantwoorden

 • Margo

  26 maart 2014 om 18:52

  Als je net als ik reislustig bent, lijken me wat extra reistips erg handig.

  Beantwoorden

 • Charlotte

  28 maart 2014 om 00:57

  Wow, je blog gaat goed Wendy! Ik heb het boek zelf ook, zeer tof en vol met inspiratie! Ik denk dat de winnaar er zeker blij mee gaat zijn.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Charlotte

   28 maart 2014 om 08:50

   Thanks ;-)!

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.