Tag: Work That Es

02 mei 2014

Work That Es tag Vanochtend konden jullie al lezen dat Work That Es één van de blogs is die ik dagelijks volg. Ook al staat er niet dagelijks een nieuw artikel op :-) . Laat de blogster achter dit leuke blog nu net een tag in ’t leven hebben geroepen rondom Health & Fitness. Natuuuuuurlijk neem ik die meteen dankbaar over! Met dank aan Work That Es en feel free to use it.

Aan welke sporten doe je?

Voornamelijk hardlopen en krachttraining. Hardlopen staat na de marathon van Rotterdam even op een lager pitje, maar gewoonlijk loop ik zo’n 2-3x per week hard en doe ik daarnaast nog 2x aan krachttraining.

Favoriete oefening?

Squaten, without a doubt :-) . In alle varianten! Daarnaast heb ik een aantal maanden geleden fijne core stability oefeningen ontdekt, die me ook helpen stabieler hard te lopen.

Ontbijt?

Doordeweeks ga ik meestal voor een volkoren boterham met pindakaas  ;-) en/of een groot glas groene smoothie. Soms heb ik ook periodes dat ik weer aan de brinta of havermoutpap zit, maar dat is voor mij meer een winterontbijtje. In het weekend houd ik van gebakken eieren!

Welk work-out nummer staat nu bij je op de repeat?

Dat is geen specifiek nummer. Ik heb gewoon een playlist met allerlei up tempo muziek. Als ’t maar een lekkere beat heeft, vind ik ’t al snel goed.

Wat vind je makkelijker; gezond eten of sporten?

Het klinkt misschien truttig, maar ik heb met beiden niet veel moeite. Als ik meerdere dagen ongezond eet of niet sport, zit ik gewoon niet lekker in mijn vel. Het gaat daarom ook een beetje automatisch. Ik geloof er gewoon heel erg in dat alles in balans moet zijn. Gewoon regelmatig lekker bewegen, naar buiten en genieten van gezond, maar bovenal ook lekker eten!

Gebruik je voedingssupplementen?

Nee! Dat is niet echt mijn ding. Gewoon goed voor jezelf zorgen; dan kom je een heel eind volgens mij.

Beste fitspiration?

Natuurlijk Work That Es en daarnaast vind ik Girls Love 2 Run ook altijd leuk om te lezen!

Cheatmeal?

Een broodje kroket met een dikke klodder pittige mosterd op z’n tijd gaat er wel in !

Fijnste sportoutfit?

Voor hardlopen draag ik graag shirtjes van Nike Dry Fit. Qua tights maakt het me niet zo uit. Ik heb sinds kort de broeken van H&M ontdekt; goedkoop, leuke kleurtjes en ik vind ze heerlijk zitten!

Gebruik je sport en/of health apps?

Eigenlijk alleen Runkeeper om mijn hardlooprondjes bij te houden.

Hoeveel paar sportschoenen heb je?

2 paar!

Drie dingen waar je niet zonder kunt?

Natuurlijk kan ik niet zonder mijn familie en vrienden; daar draait uiteindelijk alles om heen voor mij. Verder zou ik niet zonder mooie reisjes kunnen en een stapel boeken. Nerd alert ;-) !

#Sporty #Sporten #hardlopen #persoonlijk #krachttraining

3 reacties

 • Marcella

  02 mei 2014 om 20:36

  Leuke tag, ik ga hem ook invullen! Broodje pindakaas heb ik meestal als lunch. Yum! Doordeweeks vaak een groene smoothie, snel en voedzaam! ;-)

  Beantwoorden

 • Mandy

  02 mei 2014 om 22:14

  Leuke ingevulde tag! Ik zit nu in mijn havermoutperiode. Een broodje kroket, mmmm. Dat is heel erg lang geleden dat ik dat heb gegeten.

  Beantwoorden

 • Wesley op Reis

  04 mei 2014 om 10:19

  Leuke ingevulde tag!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.