Running favorites

15 februari 2014

Hardloopfavorites def

Nu ik een tikkeltje vaker en vooral langer hardloop dan gewoonlijk, heb ik natuurlijk ook meer sportkleding nodig :-). Goed excuus om toch nog wat lekkere setjes er bij te kopen. Ja, je wilt er toch ook nog een beetje flex bij blijven lopen toch? Ik vergeet daarbij even dat mijn tomatenhoofd per definitie elk leuk ren-setje te niet doet :-), maar goed. Ik heb inmiddels wel een aantal favorites moet ik zeggen. Komen ze!


Ascis Gel-Cumulus.
Allereerst mijn fan-tas-tische shoes :-). Superbelangrijk als je regelmatig hard loopt. Ik was serieus toe aan een nieuw paar en ben voor deze felle kanjers gevallen: Ascics Gel-Cumulus. Persoonlijk heb ik altijd op Ascics gerend dus daar blijf ik ook wel bij. En die Gel-Cumulus variant is afgestemd op neutrale lopers. Wil je weten wat voor type loper jij bent? Lees dan dit artikel over pronatie. Ik ben in elk geval superblij met mijn nieuwe hardloopschoenen!


Broek van H&M.
Ja serieus. Ik heb ook hardloopbroeken van Ascics en Craft; het duurdere spul zeg maar. Maar eerlijk? Mijn H&M broek loopt het allerlekkerste. En supergoedkoop. Deze broek kostte maar €19.95 en je hebt ze in verschillende kleuren. Kun je nog eens een nieuw setje voor kopen :-)!


Jackje van Nike.
Ik loop het allerliefste buiten in de frisse lucht. Sowieso loop ik lange afstanden in het weekend buiten en dan draag ik in de winter het liefste mijn Nike Dry Fit jackje. Ik heb dat ding al jaren en het is niet stuk te krijgen :-). Plus dat dat Dry Fit spul perfect zweet absorbeert waardoor het niet zo viezig om je lijf bungelt. Topjasje!


Shirtjes van H&M of Le Coq Sportif.
Van beide heb ik verschillende shirtjes. Het liefste draag ik van die simpele tanktops en vaak zijn het trouwens niet eens officieel sportshirtjes. Een simpel hemdje van de H&M will do!


Sportbeha’s.
Ai, die kunnen prijzig zijn. Zeker als je een beetje een fris kleurtje wilt hebben om in te shinen :-). Maar ook hier biedt H&M de oplossing; sportbeha’s in alle kleuren van de regenboog voor €14.95! Geen geld! Tip is ook om die dingen in de uitverkoop bij sportzaken te kopen. Ik heb net een knalpaarse bij Perry gekocht voor €10; en van Nike :-).


Wat is jouw favoriete hardloop kleding of merk?


#marathon #Sporty #Sporten #hardlopen #trainen #rennen #ascics #sportkleding #Nike #H&M

3 reacties

 • Jana Vmh

  15 februari 2014 om 13:20

  Leuk artikel! Ik wil ook graag beginnen lopen maar weet gewoon niet welke schoenen ik me moet aanschaffen; Even kijken naar je linkje :)

  Beantwoorden

 • Caressa

  15 februari 2014 om 13:41

  H&m heeft inderdaad erg fijne sportkleding! Het thermo ondergoed voor de wintersport is ook echt een aanrader

  Beantwoorden

 • Mandy

  17 februari 2014 om 13:26

  Ik koop als ik in Spanje of in Frankrijk ben vaak sportkleding bij de Decathlon. Hun eigen merk is erg fijn. Maar ik heb ook sportkleding van de H&M, zit ook prima.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.