Post Marathon Plans

Reismeisje 10 mei 2014

Post marathon plans I

nmiddels is ’t al weer zo’n 3.5 week geleden dat ik de Marathon van Rotterdam heb gelopen. Ik moet zeggen dat het herstel me 100% is mee gevallen. De dag er na was elke stap me er natuurlijk eentje te veel :-? , maar vanaf de derde dag na de loop voelde ik me eigenlijk al weer heel prima. En inderdaad; toen begon het dus ook al weer te kriebelen. Want wat ik van tevoren nooit had gedacht is nu toch echt gebeurd: DIT SMAAKT NAAR MEER!!! Ik heb niet ineens een carrière move richting ultraloper of zo in gedachten, maar het is ook zeker niet mijn laatste marathon geweest!

Krachttraining.

Op dit moment focus ik me even op krachttraining. Juist omdat dat even wat meer is blijven liggen tijdens de intensieve trainingen voor de marathon. Los van het standaard squaten, opdrukken en planken, haal ik veel inspiratie uit de work-out video’s van Doutzen Kroes. Echt een aanrader! Ondertussen ben ik ook weer begonnen met hardlopen en dat is toch wel het allerleukste vind ik. Maar ja, nu ben ik toch wel op zoek naar een nieuw doel. Iets om naar toe te werken. Met krachttraining lukt me dat onvoldoende…

Hardloop doelen.

Wat dat nieuwe doel dan is geworden? Ik ben er nog niet helemaal uit. Mijn vriend doet aan trail runs. Je weet wel: door het bos of op wat avontuurlijk terrein rennen. Voor mij compleet nieuw, maar juist daardoor leek het me leuk om aan te haken bij de Veluwe Trail Run. Daar zit een 27 km afstand bij die ik volgens mij zelfs zonder trainen wel moet kunnen. Helaas kan ik geen kaartje meer krijgen :-? . Dus nu overweeg ik dan toch maar voor die andere grote marathon in Nederland te gaan: de Marathon van Amsterdam in oktober. Ik slaap er nog even een paar nachtjes over.

Hebben jullie misschien nog een leuk idee?

#marathon #Sporten #hardlopen #krachttraining

2 reacties

 • Amelie

  10 mei 2014 om 12:13

  Ik zeg: Marathon van Amsterdam! En voor volgend jaar: We Own The Night Amsterdam, een toch door het centrum, in het donker, zo gaaf!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Amelie

   10 mei 2014 om 12:24

   Ja he? Ik denk dat die marathon ook wel het beste uit zou komen...De We Own The Night is van Nike toch? Thanks voor de tip!

   Beantwoorden

 • Reinou

  10 mei 2014 om 12:29

  Strongmanrun in Hellendoor! 21 kilometer hardlopen gecombineerd met 33 obstakels waar je kracht voor moet inzetten. Erg leuk!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Reinou

   10 mei 2014 om 12:34

   Ow, die ken ik nog niet! Ga er eens naar kijken!

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.