Marathon update

Reismeisje 07 maart 2014

Marathon update def

Tijd voor een korte statusupdate over mijn marathon voorbereidingen. Het komt nu echt dichtbij! Nog ruim een maand en dan moet ik die 42.2 km er uit persen. Ik ben al een eind op weg, want op dit moment is mijn duurloop rond 30 km. Duurlopen doe ik altijd in het weekend, omdat ’t simpelweg behoorlijk wat tijd kost. Dus elke zaterdag trek ik mijn beste pakje aan en ga vol goede moed de deur uit :-). Vorige week ging ik voor het eerst echt he-le-maal stuk. Niet te doen en vooral niet leuk ook. Dan vraag je je echt af waar je ’t in godsnaam ook al weer voor doet! Maar ja, je eet wat, rust wat, slaapt een nacht goed en dan is alles weer ok :-). Op naar de volgende!

Nog 2 duurloopjes en dan zit ik op het maximale aantal kilometers dat ik ga trainen; 35. Ze zeggen dat je de laatste ruim 7 km dan ook wel haalt. Mentaal spelletje. Ik denk er nog maar niet te veel over na.

Tot nu toe heb ik verder nog niet te klagen. Op die ene keer na, gaat het me best redelijk af, voel ik me gezond en fit en ga ik die marathon in Rotterdam gewoon rocken :-). Snel afkloppen!! Ik houd jullie op de hoogte van de laatste trainingen.

#marathon #Sporten #hardlopen #trainen

1 reactie

 • Merin Veronique

  07 maart 2014 om 22:35

  Wow, respect! Ik kan er alleen nog maar van dromen zo'n afstand te lopen. Ik ben ook begonnen met hardlopen, maar het gaat zo moeizaam nog.. Ik zit echt op een doorbraak te wachten dat ik eindelijk mijn doel haal in 1x (met Start 2 Run van Evy). Succes met trainen nog!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Merin Veronique

   09 maart 2014 om 07:53

   Thanks en jij ook veel succes! Keep up the good work :-)!

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.