Marathon update

25 maart 2014

Stretchen

Een van de laatste tussentijdse marathon updates, want 13 april komt nu wel heel dichtbij :-). OMG! 2 weken geleden liep ik 29 kilometer in ’t weekend en daarna had ik een weekje waarin ik maar 21 liep, vanwege Lermoos. Geen spijt van en volledig ingecalculeerd, maar ik kon het ontbreken van de kilometertjes afgelopen weekend wel merken zeg. Pff. Op de planning stond een run van 32 kilometer, het werden er 30…Tja. Je zou zeggen; loop die laatste 2 dan ook nog even door. Dat dacht ik zelf ook, maar ik kon echt niet meer. Al vanaf de 18de kilometer beet ik op mijn tandvlees en begon de ellende met toilet nood. If you know what I mean :-). Horror. Ik kan gewoon zo slecht tegen die energie repen, winegums en gelletjes. Maar ja, je moet wat met die afstanden. In elk geval heb ik 3 weilanden van dichtbij gezien en bij de 30 kilometer was er geen nieuw weiland te bekennen. En dus belde ik mijn vriend op om me op te komen halen. Ik voelde me wel even een loser, maar nu denk ik; ach, die 2 kilometer gaat het ‘m ook niet doen. Ik heb gisteren al weer lekker 7 km interval gerend en dat ging dikke prima!


Komend weekend staat mijn laatste en meteen langste duurloop op de planning: 35 kilometer. Ai. Ik heb er wel vertrouwen in. En als ik die goed uit loop, ga ik die 42.2 op 13 april ook gewoon rocken :-)! Keep you posted!


#marathon #Sporty #Sporten #hardlopen #rennen #duurloop #training

2 reacties

 • Jana

  26 maart 2014 om 14:38

  Wauw je bent echt goed bezig :)!

  Beantwoorden

 • Maaike

  28 maart 2014 om 15:44

  Heavy! Succes met de 35km! Gaat je vast lukken! Ik doe het je niet na ;)

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.