Last minute kerstcadeau tip: een belevenis!

Reismeisje 20 december 2019

Schotland Reismeisje2

Nog een paar dagen en het is kerst. Traditioneel een moment van samenzijn. Met familie, vrienden. Uitgebreid koken en tafelen. Muziek die herinneringen op roept en glinsterende pakjes onder de kerstboom. Zo herinner ik mijn kerst als kind. In mijn mooiste, zondagse pakje Knipogen. En tegenwoordig vier ik ’t eigenlijk nog steeds wel zo. Met de mensen van wie ik houd. Kokend, kletsend, etend en lachend. Cadeautjes horen er ook nog steeds bij. En dat brengt me bij het onderwerp van dit artikel: ik heb een leuke, last minute kerstcadeau tip! Eentje waarbij je niet meer de drukke winkels in hoeft en je je geliefde een belevenis cadeau geeft.

Een cadeau om het jaar ontspannen te starten

Als je vaker op Reismeisje te vinden bent, weet je ongetwijfeld dat ik met mijn tweede bedrijf Yogabubbel yoga events en weekenden organiseer. Vorige week benaderde iemand mij met de boodschap zijn vrouw een kaartje voor mijn volgende yoga event in januari 2020 cadeau te doen. Onder de kerstboom. Dat vond ik zo’n superleuk én -lief idee, dat het me inspireerde voor dit artikel.

☛ Ben je dus nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor iemand die je een ontspannen dag gunt? Een dag vol inspiratie, lekker eten, yoga en een gezellige borrel na afloop? Dan is een kaartje voor mijn yoga event op de Veluwe een leuk idee! Je kunt kiezen voor 18 óf 19 januari 2020. Op dit moment is er op beide dagen nog plek vrij, maar de inschrijvingen gaan hard. De dag vindt plaats tussen 09:00 uur en 15:30 uur op Landgoed Klarenbeek op de Veluwe.

Yogabubbel3

Deelname, inclusief alle materialen, lessen, koffie met lekkers, uitgebreide lunch, drankjes, gezellige borrel na afloop én goed gevulde goodiebag kost €135. Wil je jouw geliefde met kerst hier blij mee maken? Mail me dan vóór 24 december a.s. op info@yogabubbel.nl en ik zorg dat je een mooie tegoedbon toegestuurd krijgt per e-mail. Die kun je printen en zo onder de kerstboom leggen.

Je mag me natuurlijk ook altijd mailen als je vragen hebt. Ik help je graag verder! Liefs 

#yoga #kerst #yogabubbel

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.