Happy New Year Tag

29 december 2013

Israel gaan

Gister werd ik door Jana van Beyoutiful getagd in de Happy New Year tag. Superleuk! En dus is het nu aan mij de vragen die bij deze nieuwsjaars-tag horen te beantwoorden :-). Komen ze!

 

Wat heb je gepland te doen op oudejaarsavond? Nou, dan zit ik in Jeruzalem zoals de vaste lezers van Reismeisje inmiddels wel weten! Op oudejaarsdag komen we tegen de avond aan in Israël en gaan we meteen door naar Jeruzalem. Ik verwacht eigenlijk geen spetterend feest, omdat de inwoners van Jeruzalem over ’t algemeen een andere kalender aan houden en dus geen oud & nieuw vieren. Maar goed, bijzonder wordt ’t vast :-)!

 

Heb jij Nieuwjaarstradities? Nope. De afgelopen jaren ben ik eigenlijk altijd weg geweest met oud & nieuw; soms ver weg en soms in een huisje met een groep vrienden. Maar geen standaard tradities dus.

 

Is er iets dat je haat of juist heel leuk vindt aan Nieuwjaar? Beetje saai, maar nee. Ik heb er verder niet zo veel mee eigenlijk, dus van mij mag ’t wel snel 2014 worden!

 

Wat was jouw voornemen van dit jaar en heb je je er aan gehouden? Ik doe dus echt niet aan goede voornemens. Persoonlijk vind ik dat zo jezelf voor de gek houden. Als je meer wilt gaan sporten, afvallen, stoppen met roken of wat dan ook, kun je toch elk moment beginnen? Ik begrijp niet zo goed waarom je dat dan aan ’t begin van een nieuw jaar zou doen. Maar goed, ik ben de uitzondering want volgens mij draaien sportscholen aan ’t begin van het jaar hun beste weken :-).

 

Wat is jouw voornemen voor ’t aankomende jaar? Uh, no comments…

 

Waar ben je het meest enthousiast over dat in 2014 gaat gebeuren? Dat zijn verschillende dingen: ik hoop de marathon van Rotterdam uit te lopen. En ’t liefst ook nog een beetje een ok tijd graag. Verder wordt mijn vader komend jaar 60 jaar, is ook wel iets waar ik naar uit kijk. En natuurlijk reisjes, reisjes, reisjes :-). Al weet ik nu nog niet precies waarheen, ze gaan er komen!

 

Hardlooptype

Wat zijn 3 dingen die je graag wilt bereiken volgend jaar? Nou, eentje heb ik dus al genoemd: 42,4 km rennend in Rotterdam vol brengen. Verder zou ik graag weer wat actiever willen worden met ashtanga yoga ennnnnn hoop ik dat Reismeisje zich zo positief verder blijft ontwikkelen. 8 maanden geleden toen ik met Reismeisje begon, had ik nooit kunnen denken dat ’t zo zou gaan zoals het gaat. Dat maakt me echt heel blij!

 

Wat eet je het allerliefste rond Nieuwjaar? Ik lust eigenlijk alles en ben ook wel aardig Bourgondisch dus wat dat betreft is alles prima. Maar bij oud & nieuw hoort eigenlijk wel een lekkere appelbeignet :-).

 

 

Nou, dat was ‘m! Natuurlijk tag ik op de valreep ook nog 3 andere superleuke reisblogs: Explorista, Annelies Holshof & Mandy de Roo!

 

#Inspiratie #persoonlijk #oud en nieuw #happy new year

6 reacties

 • Explorista

  29 december 2013 om 15:07

  Ahh thanks voor de tag! Tof artikel en leuk om te lezen :) Ik ga 'm op mijn facebookpagina beantwoorden, mocht je benieuwd zijn! :D

  Beantwoorden

 • Mandy

  29 december 2013 om 17:00

  Superlief dat je me getagd hebt! En leuk om te lezen!

  Beantwoorden

 • Marieke

  29 december 2013 om 20:30

  Wat een leuke tag is dit! Succes met de marathon! (:

  Beantwoorden

 • Marcella

  29 december 2013 om 21:13

  Leuk om te lezen. Oud & Nieuw wil ik ook wel eens vieren in een huisje met vrienden. Of in een andere stad. Geeft het net wat extra's dan. Verder vind ik het vooral ook niet heel bijzonder ook. Kom maar op met 't nieuwe jaar nu ;-)

  Beantwoorden

 • Jana Vmh

  29 december 2013 om 22:11

  Hihi leuk om je antwoorden te lezen, Wendy :) :)

  Beantwoorden

 • Sas

  30 december 2013 om 21:17

  Leuk lijstje :)
  Een fijn 2014 gewenst.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.