D-Day voor de marathon

Reismeisje 12 april 2014

D day

Bijna dan. Over precies 24 uur heb ik de eerste 15 kilometers er nu op zitten. Nog maar 27 te gaan. Was ’t maar vast zo ver! Let’s get it over with :-). Ik heb er aan de ene kant superveel zin in en aan de andere kant ben ik blij als het morgenmiddag rond een uurtje of 3 is. Maar goed, vandaag nog even een heerlijk relaxed dagje, beentjes omhoog en pasta eten! Ik ben de dag meteen maar goed begonnen met een van mijn favoriete ontbijtjes: pannenkoeken, love it! Voor de lunch staat een penne-tonijn salade op het menu en vanavond een pasta’tje met zelfgemaakte tomatensaus. Koolhydraten bunkeren!

M’n outfitje ligt ook al klaar compleet met reepjes, oordopjes en een stuk wc papier :-). Dus nu kan ik lekker in de zon gaan zitten met een boek. Ondertussen probeer ik maar te onthouden dat er eigenlijk niet zo veel spannends is aan morgen. Het is maar een stukje verder dan eerdere trainingen, er staan duizenden mensen langs de kant en het zonnetje wordt voorspeld. Wat wil ik nog meer?! Fijn weekend allemaal en tot snel!

 

#marathon #Sporten #hardlopen #rennen

3 reacties

 • Paulien

  12 april 2014 om 11:54

  Gaaf!! Heel veel succes!!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Paulien

   12 april 2014 om 13:52

   Thanks!!!

   Beantwoorden

 • Adi

  12 april 2014 om 14:22

  Het gaat je lukken; je kunt het, je kunt het, je kunt het!

  Beantwoorden

 • Mandy

  13 april 2014 om 16:34

  En hoe ging het?? Ik heb aan je gedacht hoor.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Mandy

   14 april 2014 om 06:54

   Ging goed :-)!!! Heb 't gehaald. Post volgt morgen ;-)!

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.