5 must do's in Los Angeles

Vandaag is het weer tijd voor een gastblog! Dit keer vertelt Laura je alles over een van haar meest favoriete steden; Los Angeles. Enjoy! Meet the blogger! Mijn naam is Laura en ik ben 30 jaar. Ook ik ben, net als vele lezers en andere gastbloggers, zeer gepassioneerd over reizen en heb de afgelopen jaren al aard... Lees meer »

verenigde staten, los angeles, reizen, reistips, amerika 6 reacties Reismeisje
Noord-Amerika
18-12-2016

Een reis naar Vancouver en Vancouver Island

Deze keer in de serie van gastbloggers weer een artikel over Canada, Vancouver (island) deze keer. Louise is een vaste volger van Reismeisje en dol op reizen naar met name Noord-Amerika. En omdat wij daar zelf nog niet (veel) geweest zijn leek het ons leuk om op deze manier toch meer informatie met jullie hierove... Lees meer »

reizen, backpacken, Canada, vancouver, vancouver island, tips, reistips 7 reacties Reismeisje

4x leuk New York

Vandaag aan het woord gastblogger Elise. Zij werkt op een reisbureau en wordt dan ook de hele week lekker gemaakt met allerlei te gekke reizen. Niet zo gek natuurlijk dat ze er zelf ook zoveel mogelijk op uit trekt . Afgelopen oktober is ze naar New York geweest en vandaag gaat ze haar tips en ervaringen met jull... Lees meer »

reizen, backpacken, verenigde staten, ney york, reistips, stedentrip 2 reacties Reismeisje
Noord-Amerika
22-11-2016

4x gave steden in Oost Canada

Vandaag in de serie met gastbloggers een artikel van Malou. Iemand die het verhuizen naar een ander land beschrijft als dé ideale manier van reizen. Te gek toch wanneer je er zo over denkt ?! Malou woont namelijk nu in Canada en geeft vandaag haar inside tips over de gaafste steden in het Oosten van dit prachtige ... Lees meer »

reizen, stedentrips, Canada, backpacken 7 reacties Reismeisje

3x de gaafste national parken in de VS

Deze keer in de reeks met gastbloggers de 25-jarige Laura. Vorig jaar maakte ze samen met haar vriend een roadtrip door de Verenigde Staten . Een reis die ze te gek vond en haar nooit meer los zal laten. Zeker ook door de fantastisch gave landschappen die de VS rijk zijn. Vandaag vertelt zij in een gastblog over ... Lees meer »

reizen, backpacken, verenigde staten, nationaal park, US, amerika 8 reacties Reismeisje

Waarom Trump erger is dan Brexit

Dit kan niet waar zijn. Gisteravond ging ik laat naar bed en was er nog niets over de uitslag van de verkiezingen in de VS bekend. Maar ach. Het zou wel los lopen. Kiezen tussen twee 'kwaden', maar de keus zou ongetwijfeld op de minst kwade van die twee vallen. En een vrouw bovendien. Hillary Clinton. Een paar uu... Lees meer »

vs, amerika, verkiezingen 12 reacties Reismeisje