Gerben van der Waals Fotografie

over de reisfotograaf 0424

Hoi. Ik ben Gerben. Al zolang ik me kan herinneren droom ik over reizen naar verre bestemmingen. Langzaam drijvend op een vlot over de Amazone, peddelend in een kano door de jungle van Nieuw-Guinea of stilletjes rijdend in een jeep door een Nationaal Park in Botswana. Als fotograaf is de wereld mijn speeltuin én studio.

Onder de indruk ben ik van mensen die ik ontmoet tijdens onze reizen. Degenen die het minst bezitten, geven vaak het meest. Azië is "mijn" continent, maar het meest thuis voel ik me op de vlaktes van Afrika. In een tentje tussen de wilde dieren, prachtig. Al is het maar voor even, om onderdeel uit te maken van iets wat al duizenden jaren niet anders is geweest. Maar nooit zonder mijn camera, want dat doe ik het allerliefst; fotograferen op reis. Open-minded, met een frisse blik en in staat om mezelf dagelijks te blijven verwonderen. Ik hoop dat ik je met mijn foto’s een goed beeld kan geven van de reizen die wij maken en de wereld zoals wij die zien. En dat ze je mogen inspireren tot het opzoeken van je eigen unieke ervaringen en belevenissen. 

Reisfotografie

Voor Reismeisje.nl verzorg ik de fotografie. Daarnaast schrijf ik geregeld artikelen en geef ik invulling aan het onderdeel “reisfotografie”. Mijn foto's zijn onder andere gepubliceerd in/door FAB Magazine, Libelle, de Vakantiediscounter, NS, Verkeersbureau Gambia, Czech Tourism Benelux en SOS Kinderdorpen.

Ik ben een autodidact en heb mezelf alles aangeleerd. Mijn blogitems zijn dan ook vooral van hieruit ingestoken. Fotograferen moet leuk zijn om te doen, leiden tot mooie resultaten, maar vooral niet te ingewikkeld worden en gebaseerd zijn op de praktijk. Daarom wil ik je vooral hands-on tips meegeven. En dat alles op basis van eigen kennis en ervaring. 

logo default

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63930773