10-09-2015

Snapshots van onze trouwdag

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent of me volgt via Instagram, is je vast niet ontgaan dat Gerben en ik 2 weken geleden getrouwd zijn . Na een überromantisch aanzoek in Fins Lapland, was het eind augustus dan zo ver. Van tevoren was het voor ons al helemaal duidelijk dat we geen poespas wilden. Geen sch... Lees meer »

trouwen 33 reacties Reismeisje
28-06-2015

Trouwen in bohemian, backpackersfeer

De laatste tijd heb ik er niet veel meer over geschreven, maar over ruim 2 maanden is het zo ver. Dan-gaan-we-trouwen :-) . Ahhhhhh! Raar wel hoor. Net als met die wereldreis is het lange tijd een ver van je bed show. Natuurlijk was ik er wel mee bezig, maar het leek allemaal nog zo ver weg. En dan ineens duurt h... Lees meer »

Inspiratie, trouwen, trouwdag, bohemian, bruiloft 26 reacties Reismeisje
12-04-2015

Trouwen als backpacker

Tja. Je bent backpacker of niet hè. Letten op een budget is my second nature ;-) . En daar komt bij; ik ga echt geen €10.000 uit geven aan één dag. Ook al is dat mijn trouwdag en wil ik er graag supermooi uit zien, een te gekke locatie, heerlijk eten, gezellige fotograaf en weet ik wat er allemaal bij komt kijken... Lees meer »

Inspiratie, budgettips, trouwen, huwelijk 16 reacties Reismeisje
15-02-2015

Trouwen met een reisthema

Dat ik ga trouwen, lijkt me nu wel duidelijk ;-) . En dat we er zo veel mogelijk een reisthema aan willen geven, is waarschijnlijk niet heel verrassend. Net als waarschijnlijk elk stel dat gaat trouwen, lijkt het ons gewoon zo leuk om de dag zo veel mogelijk een afspiegeling te laten zijn van wie we zelf zijn. Wa... Lees meer »

Inspiratie, reizen, persoonlijk, trouwen, huwelijk 6 reacties Reismeisje
01-02-2015

In trouwsferen

Laatst schreef ik al een keer dat ik mijn trouwjurk heb gewonnen :-) . Idioot. Maar waar. Inmiddels staat de pasafspraak voor over ruim 2 weken en begin ik er langzamerhand helemaal zin in te krijgen. Ik ben niet zo’n meisje-meisje en heb ook niet veel met een heel draaiboek waarin alles van A tot Z vast ligt. Inc... Lees meer »

trouwen, huwelijk, trouwjurk 7 reacties Reismeisje
Europa, Italië
11-01-2015

Trouwen op Sicilië

Toen we een jaar of 4 geleden een weekje op Sicilië waren, ben ik verliefd geworden op dit Italiaanse eiland. Hoewel het een niet al te best imago heeft en het duidelijk een stuk minder welvarend is dan het vasteland, vind ik het een superfijne bestemming waar je dat echte vakantiegevoel kunt hebben. Mooie kuste... Lees meer »

italie, sicilie, europa, trouwen, huwelijk, agriturismo 30 reacties Reismeisje