22-02-2015

Trailrun, here I come!

De laatste tijd heb ik weinig hardgelopen. Ja, een wekelijks uurtje. Maar daar houdt het dan ook wel mee op. Een uur is misschien voor sommigen al heel wat, maar als ik terug denk aan een jaar geleden toen ik aan het trainen was voor de marathon, was dat pas af zien :-? . De afgelopen maanden ben ik flink met ge... Lees meer »

Sporten, hardlopen, krachttraining, trailrun 7 reacties Reismeisje
23-11-2014

Tips voor marathon training

Hoewel ik de afgelopen maanden meer in een krachttraining fase zit, is hardlopen toch wat ik het allerliefste doe. Lekker buiten, de wind om je oren en daarna zo’n heerlijk fris gevoel. Love it! Volgens mij ben je ofwel helemaal gek op hardlopen ofwel je vindt het 3x niks. Er bestaat niet echt een middenweg. Toc... Lees meer »

marathon, Sporten, hardlopen 2 reacties Reismeisje
19-10-2014

Review Garmin Forerunner 15

Garmin zal waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen. Iets met navigatiesystemen. Maar wist je dat Garmin ook een hele serie sporthorloges heeft? Vóór ik me meer ging verdiepen in het trainen met een sporthorloge wist ik dat in elk geval niet. Inmiddels heb ik een aantal keren getraind met een sporthorloge va... Lees meer »

marathon, hardlopen, trainen, review, sporthorloge, garmin 5 reacties Reismeisje
28-09-2014

Tips voor trainen met een sporthorloge

Met sporten ben ik eigenlijk niet zo competitief. Het klinkt misschien suf, maar ik doe het echt gewoon omdat ik me er lekker bij voel. Als ik aan het trainen ben voor een marathon of ander wedstrijdje probeer ik heus wel een tikkeltje sneller te zijn en wil ik zeker niet in de bezemwagen eindigen ;-) , maar ech... Lees meer »

marathon, Sporten, hardlopen, trainen, sporthorloge 0 reacties Reismeisje
22-08-2014

Tips voor hardloopkleding

Nou, qua kleur hoef je je in elk geval niet af te vragen waar ik van houd :-) ! Fel, kleurig en roze. Terwijl ik normaal gesproken meer van de aardetintjes ben zeg maar. Tegenwoordig heb je ook zo veel leuke sportkleding! Waar ik vroeger in een hobbezak aan de gewichten hing en in een saaie zwarte stretch broek ... Lees meer »

Sporten, hardlopen, rennen 0 reacties Reismeisje
10-05-2014

Post Marathon Plans

I nmiddels is ’t al weer zo’n 3.5 week geleden dat ik de Marathon van Rotterdam heb gelopen. Ik moet zeggen dat het herstel me 100% is mee gevallen. De dag er na was elke stap me er natuurlijk eentje te veel :-? , maar vanaf de derde dag na de loop voelde ik me eigenlijk al weer heel prima. En inderdaad; toen be... Lees meer »

marathon, Sporten, hardlopen, krachttraining 4 reacties Reismeisje