21-12-2014

Trainen met een personal trainer, part II

Een week of 3 geleden schreef ik over mijn keuze om te gaan trainen met een personal trainer. Aangezien daar behoorlijk wat vragen en reacties op kwamen, heb ik besloten af en toe een statusupdate te geven. Bij deze dus :-) . Tot nu toe vind ik het eigenlijk heel goed te doen! Zowel het trainen als ook het eten ... Lees meer »

Sporten, krachttraining, trainen, personal training 0 reacties Reismeisje
30-11-2014

Trainen met een personal trainer

Het is zo ver. Ik doe mee aan de hype die personal training heet…Nooit gedacht, zeker tot een half jaar geleden niet. Sterker; ik vond het altijd een beetje onzin en iets voor de Kim Kardashians van deze wereld. Sinds ik echter wat serieuzer met gewichten begon te trainen en langzaam wat spieren op mijn buik ont... Lees meer »

Sporten, Gezondheid, krachttraining, trainen, personal training 4 reacties Reismeisje
26-10-2014

Verslaafd aan HIIT work out

Sinds mijn marathonavontuur in april dit jaar ben ik eigenlijk niet meer heel goed in het hardlopen geraakt. 10-15 kilometer loop ik wel, maar veel meer dan dat doe ik eigenlijk al maanden niet. Komt vanzelf weer. Ik zit nu namelijk he-le-maal in de krachttraining en HIIT modus ;-) . Nooit gedacht dat ik dat nog ... Lees meer »

Sporten, krachttraining, HIIT 3 reacties Reismeisje
30-08-2014

5 redenen waarom krachttraining de max is!

Krachttraining. Ik heb ’t helemaal ontdekt ;-) . Waar ik voorheen zo’n 2x per week maximaal 20-30 minuutjes aan wat gewichtjes sjorde, is dat inmiddels opgelopen tot 3-4x per week volledig door pakken. Plus dan nog een keertje hardlopen. Nooit gedacht dat ik zo gegrepen zou worden door krachttraining. Saai en vo... Lees meer »

Sporten, hardlopen, krachttraining 13 reacties Reismeisje
23-07-2014

Sport challenge

I k schreef laatst al een keertje dat ik de afgelopen tijd wat meer bezig ben geweest met krachttraining in plaats van hardlopen. Na de marathon van Rotterdam ben ik er nog niet weer echt lekker in gekomen. Ja wel tot een kilometer of 15-20, maar dan houdt het wel op. En dus besloot ik me wat meer te gaan richten... Lees meer »

Sporten, hardlopen, krachttraining 4 reacties Reismeisje
22-06-2014

Let's work it out!

Het is inmiddels al weer ruim 1,5 maand geleden dat ik de Marathon van Rotterdam rende. En ik moet eerlijk bekennen dat ik sindsdien niet meer een serieuze afstand heb gerend ;-) . Wel veel kortere stukken en ook altijd als warming up vóór krachttraining, maar daar blijft ’t dan ook wel bij. Geen idee waardoor eig... Lees meer »

Sporten, krachttraining, core stability 2 reacties Reismeisje