Azië, Vietnam
12-03-2017

Fietsen en liften door Vietnam

Soms kom je van die bijzondere reisverhalen tegen. Van globetrotters die het anders durven te doen. Hun hart volgen en de gaafste dingen mee maken . Toen ik over de Nederlandse Elske hoorde die sinds een poosje in Vietnam woont en het land op de fiets en liftend verkend, was ik om! Vandaag vertelt Elske zelf over ... Lees meer »

vietnam, Azie, reizen, backpacken 2 reacties Reismeisje
Azië, Vietnam
14-12-2016

Roadtrippen door Vietnam op de motor

Vandaag in de serie met gastbloggers komt Lysanne aan het woord. Lysanne is verliefd op Zuidoost-Azië en heeft zelfs een poosje in Kuala Lumpur gewoond. Te gek! Ze maakte recent een supergave roadtrip door Vietnam op de motor en daar vertelt ze vandaag alles over. Enjoy!  Meet the blogger! Hoi allemaal! Mijn naam... Lees meer »

reizen, Azie, vietnam, Easyriders, backpacken, roadtrip 1 reactie Reismeisje
Azië, Vietnam
06-10-2015

Highlights in Vietnam

Vietnam. Voor veel reizigers is dit niet het eerste land in Zuidoost Azië om naar toe te reizen. Buurlanden Thailand, China, Cambodja en Laos trekken over het algemeen meer toeristen. En dat terwijl Vietnam zó de moeite is! Een land met een turbulente en nog steeds zichtbare geschiedenis, maar tegelijkertijd zo in... Lees meer »

vietnam, hanoi 12 reacties Reismeisje
Azië, Vietnam
14-01-2015

Roadtrip door Noord Vietnam

Ik heb al een eerder een artikel geschreven over een roadtrip door Vietnam. Het eindpunt was toen in Nha Trang. Daarom pakken we hier de route weer op in dit tweede deel van de roadtrip door dit mooie, langgerekte land. In Nha Trang boekten wij een sleeper in de trein naar Hoi An. Ik moet zeggen dat wij hier zelf... Lees meer »

reizen, backpacken, Azie, reistips, roadtrip, highlights, vietnam, noord vietnam 10 reacties
Azië, Vietnam
22-09-2014

Roadtrip Zuid Vietnam

Een reis door Vietnam; bij wie spreekt het niet tot de verbeelding? Ik ken het land vooral door de vele oorlogsfilms en –series uit mijn jeugd. Iedere zondagavond werd het weekend afgesloten met een klein bakje chips en een aflevering uit Tour of Duty. Helikopters vlogen met uit speakers schallende muziek laag ov... Lees meer »

reizen, backpacken, Azie, reistips, roadtrip, vietnam 11 reacties