Zuid-Amerika, Uruguay
02-04-2018

Een reis door Uruguay in foto's

Uruguay. Een land zonder gezicht. Voor mij althans. Het zei me werkelijk niets. Behalve dat de man van onze lerares Spaans er vandaan kwam . Op doorreis vanuit de Pantanal in Brazilië richting Argentinië leek het logisch. Dat land zonder gezicht te bezoeken. En dus trokken we de grens over in het Noorden bij het s... Lees meer »

zuid-amerika, uruguay, reizen 6 reacties Reismeisje
Zuid-Amerika, Uruguay
08-12-2015

24 uur in Colonia del Sacramento

Vóór ik zelf een reis door Uruguay maakte, had ik eerlijk gezegd nog nooit van Colonia del Sacramente gehoord. Op zich ook niet zo gek, ware het niet dat Colonia toch wel als één van de highlights van Uruguay wordt gezien. Geroemd vanwege haar 17de eeuwse centrum en bewaard gebleven charme, is het een plek die je... Lees meer »

uruguay, colonia, reistips, wereldreis 1 reactie Reismeisje
Zuid-Amerika, Uruguay
24-11-2015

Mijn favoriete strandbestemming in Uruguay

Huh? Uruguay en een relaxt strand? Ik hoor het je bijna denken . Ik dacht het tenminste wel vóór we dit kleine Zuid-Amerikaanse landje bezochten. Sowieso stond Uruguay nooit echt op mijn reisradar. Geen idee waar het door komt, maar Uruguay is gewoon niet zo bekend als vakantiebestemming in Europa. Buurlanden Bra... Lees meer »

uruguay, reistips, strand, la pedrera 3 reacties Reismeisje
Zuid-Amerika, Uruguay
14-11-2015

Mijn favoriete highlights in Uruguay

Uruguay is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij een reis naar Zuid-Amerika. En nu we er de afgelopen weken door heen zijn gereisd, kan ik wel beamen dat het geen supergave bestemming ansich is. Uruguay is heel relaxt en er zijn zeker heel mooie plekken, maar het is vooral de combinatie met ee... Lees meer »

uruguay, reistips, cabo polonio, wildlife, punta del diablo 2 reacties Reismeisje
Zuid-Amerika, Uruguay
29-10-2015

De eerste dagen in Uruguay

Ondertussen is er al weer een maand voorbij. Een maand waarin we door Brazilië hebben gereisd. Een heel mooi land, dat ons erg positief heeft verrast. Supervriendelijke mensen, mooie natuur en een afwisselend landschap. Zeker een dikke aanrader ! Maarrrrrr, na 4 weekjes vond ik het ook weer leuk om aan een nieuw ... Lees meer »

uruguay, wereldreis, punta del diablo 2 reacties Reismeisje
Zuid-Amerika, Uruguay
25-10-2015

Route update van de wereldreis

Laatst schreef ik al eventjes dat we hadden besloten Paraguay voor nu links te laten liggen. Verderop in de reis gaan we er zeker nog door heen reizen, maar voor nu sprak het ons toch te weinig aan. We zijn verder gereisd door Brazilië. Vanuit Bonito hebben we eerst een bus naar Campo Grande gepakt; een ritje van... Lees meer »

wereldreis, uruguay, Brazilie 3 reacties Reismeisje