Azië, Thailand
24-09-2018

Na 10 jaar terug naar Thailand

Thailand. Het was ooit één van mijn eerste backpack ervaringen. Of eigenlijk was India dat , maar daarna volgde Thailand al snel. Ik denk dat dit voor veel backpackers geldt. Een perfecte bestemming. Lieve mensen, heerlijk eten, fantastische stranden, jungle en cultuur. Ik weet nog dat ik vanuit het hectische Indi... Lees meer »

Thailand, Azie, reizen, backpacken 12 reacties Reismeisje
Azië, China, India, Japan, Myanmar, Thailand
16-02-2017

5x favoriete landen om per trein te reizen

Treinen en reizen. Een combinatie waar ik vaak heel blij van word. Geen idee waarom eigenlijk, maar ik vind het reizen in treinen in het buitenland gewoon te gek. In Nederland is dat trouwens wel anders hoor . En hoewel het op reis meestal niet de meest snelle manier van vervoer is, vind ik het echt wel de leukst... Lees meer »

reizen, backpacken, treinen, transport, vervoer 9 reacties
Azië, Thailand
18-11-2016

Khao San Road in Bangkok; doen of niet?

Zelden vind je zó'n goed voorbeeld van tegenstellingen in één straat. Khao San Road in Bangkok. Eigenlijk alle tegenpolen van wat reizen soms kan zijn, zie je hier in pak en beet een uurtje terug. Schrijf een artikel met tips over Bangkok waar Khao San Road in staat en je hebt een groep mensen die zich openlijk a... Lees meer »

backpacken, Thailand, Bangkok, khaosan, travel 7 reacties
Azië, Thailand
01-07-2016

Alternatieve reistips voor Bangkok

De afgelopen dagen waren we in heerlijk Bangkok. Nou ja, heerlijk. Daar zijn de meningen wel over verdeeld, want my ow my wat is dat toch een superdrukke en hectische stad . Ik was even vergeten hoe druk en hectisch ook al weer precies...Toch hebben we heerlijke dagen gehad! Zeker omdat we veel verschillende dinge... Lees meer »

reistips, Bangkok, Thailand 13 reacties Reismeisje
Azië, Maleisie, Thailand
08-09-2015

Bangkok versus Kuala Lumpur

Thailand en Maleisië. Zonder meer twee van de meest populaire bestemmingen voor een verre reis. Zeker voor backpackers, want: goedkoop, goed openbaar vervoer, prima reisafstanden, fijne hostels met typische backpacker voorzieningen en veel afwisseling in wat er valt te zien of te doen. De hoofdsteden Bangkok en Ku... Lees meer »

Bangkok, Kuala Lumpur, Thailand, maleisie 10 reacties Reismeisje
Azië, Thailand
25-05-2015

48 uur in Bangkok

Oké, toegegeven, het is niet ieders cup of tea; Bangkok. Sommigen vinden het te gek, anderen gruwelen ervan. En voor beiden valt eerlijk gezegd wel wat te zeggen. Persoonlijk kom ik er graag. Ik ben er inmiddels zo vaak geweest dat ik me er best een beetje thuis voel. Ondanks de drukte, hitte, en viezigheid. Waar... Lees meer »

reizen, backpacken, Bangkok, stedentrip, Thailand, reistips, khao san road 9 reacties