Europa, Spanje
16-12-2016

5x waarom de Canarische Eilanden de max zijn

De Canarische Eilanden. Ik denk dat er serieus geen Europese bestemming is waar het verschil tussen imago en realiteit groter is. De Canarische Eilanden staan bij veel mensen toch bekend als een kopie van de Spaanse costa's . Toeristisch, druk, schreeuwerige hotels en vooral weinig authentiek leven. Hoewel dit ong... Lees meer »

canarische eilanden, bucketlist, europa, reistips 4 reacties Reismeisje
Europa, Spanje
11-11-2016

Tips voor een ander stedentripje naar Barcelona

Spanje. Wat mij betreft een van de heerlijkste landen in Europa. Je vindt er prachtige landschappen, een mooie kustlijn, heerlijk klimaat, nog fijner eten en natuurlijk te gekke steden. Hoewel Barcelona misschien niet bepaald off the beaten track is en Spanje zeker ook andere, minder voor de hand liggende steden ... Lees meer »

barcelona, Spanje, reistips, stedentrip, europa 7 reacties Reismeisje
Europa, Spanje
26-10-2015

Caminito del Rey, de gaafste wandeling in Spanje

Laatst schreef ik al een artikel over een gave roadtrip door het Zuiden van Spanje. Tijdens die roadtrip stond ook "het weggetje van de koning" op het programma; de Caminito del Rey. Nadat dit pad 15 jaar gesloten is geweest vanwege 5 dodelijk ongelukken  , is het dit jaar weer geopend. Het oorspronkelijk pad, of ... Lees meer »

hiken, wandelen, bergen, Kloof, Kiosko, Caminito del Rey 2 reacties Jeroen Olthof
Europa, Spanje
20-10-2015

4 daagse roadtrip Andalusië

Of we voor Reismeisje een tripje naar Zuid Spanje wilden maken en een blog wilden schrijven? Daar hoefden we niet lang over na te denken, dat doen we heel graag! Wij zijn Jeroen en Sietske, goede vrienden van Gerben en Wendy en trouwe volgers van Reismeisje . Jeroen heeft de website van Reismeisje in een nieuw jas... Lees meer »

Ronda, malaga, Lekker eten, tapas 10 reacties Jeroen Olthof
Europa, Spanje
05-07-2015

De beste surfspot in Europa

Op Reismeisje schrijf ik vooral over verre landen. Bestemmingen waar je niet even zo naar toe reist, maar met een backpack voor in het vliegtuig moet stappen. Dat neemt echter niet weg dat ik dol ben op Europa. Europa is zó gevarieerd! Op een relatief klein stukje van de wereld vind je compleet verschillende cul... Lees meer »

reizen, reistips, Spanje, surfen, canarische eilanden, fuerteventura 8 reacties Reismeisje
Europa, Spanje
26-11-2014

Fuerteventura en Lanzarote in snapshots

Afgelopen weekend waren we een lang weekend op de Canarische Eilanden. Fuerteventura en Lanzarote om precies te zijn. Als je me volgt via Instagram werd je vast dol van de fijne plaatjes ;-) . Want wat vond ik het een te gekke trip! Met dank ook aan Corendon, want het was op hun uitnodiging dat we een heerlijk wee... Lees meer »

reizen, Spanje, fotografie, europa, eiland, canarische eilanden, fuerteventura, lanzarote 14 reacties Reismeisje