Afrika, Rwanda
26-01-2018

Waarom Rwanda me deed huilen

Vorige week schreef ik een artikel over Oeganda. Een reis in foto's door dit prachtige land. Het deed me stil staan bij dat andere Afrikaanse land, dat we tijdens diezelfde reis bezochten. Rwanda. Een land uit mijn jeugd. Niet in positieve zin. Beelden van een vreselijke massamoord die via onze oude televisie binn... Lees meer »

Rwanda, Afrika, reizen, persoonlijk 4 reacties Reismeisje

3x favoriete roadtrips op 3 continenten

Roadtrips. Love them! Heeft ongetwijfeld met mijn jeugd te maken, waarin we elke zomer in een volgepakte auto dwars door Europa reden . De reis begon voor mij al zodra we in die auto stapten, heerlijk. Hoewel ik tegenwoordig meestal met het openbaar vervoer reis, ben ik nog steeds dol op roadtrips. Het geeft een h... Lees meer »

roadtrip, reizen, backpacken, oeganda, argentinie, engeland 16 reacties Reismeisje
Afrika, Rwanda
18-09-2014

3 dagen reizen in Rwanda

De titel van dit artikel klinkt waarschijnlijk als een grap ;-) , maar zo is het een week of 8 geleden serieus gegaan. Het idee was om 3,5 week te verdelen over Oeganda en Rwanda, maar uiteindelijk zijn we echt maar ruim 3 dagen in Rwanda geweest. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar wij vonden Rwanda in verg... Lees meer »

reizen, backpacken, Afrika, reistips, Rwanda, kigali 3 reacties Reismeisje
Afrika, Oeganda, Rwanda
15-08-2014

Reisroute door Oeganda en Rwanda

Ik heb al behoorlijk wat vragen gekregen over de route die we een aantal weken geleden door Oeganda en Rwanda hebben afgelegd, dus vandaag is het tijd voor een route post :-) . In totaal zijn we ruim 3 weken in Oeganda en Rwanda geweest, waarvan uiteindelijk nog geen 5 dagen in Rwanda. Op zich was het idee sowie... Lees meer »

reizen, Afrika, Rwanda, roadtrip, oeganda 13 reacties Reismeisje
Afrika, Rwanda
13-07-2014

Hosteltip in Kigali

Bij de hoofdstad van Rwanda denk je waarschijnlijk niet meteen aan een fijne vakantiestad ;-) . Logisch ook wel, want, hoewel Kigali in niets lijkt op zusjes Nairobi en Kampala, blijft het toch wel een typisch Afrikaanse stad. Toen ik op weg ging naar Kigali waren mijn verwachtingen dan ook 0 eerlijk gezegd, maa... Lees meer »

Rwanda, hostel, accommodatie, kigali 3 reacties Reismeisje