Azië, Papoea Nieuw-Guinea
14-01-2019

Papoea Nieuw Guinea: mijn persoonlijke ervaringen

Papoea Nieuw Guinea. Één van de meest afgelegen bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Het stond nooit op mijn bucketlist. Eerlijk is eerlijk. Het was tijdens de wereldreis dat we er langs kwamen. We reisden vanaf Vanuatu naar Port Moresby. De hoofdstad van Papoea Nieuw Guinea. Dat voelde nog vrij geciviliseerd. W... Lees meer »

papoea nieuw guinea, Azië, reizen, backpacken 0 reacties Reismeisje
Azië, Papoea Nieuw-Guinea
26-07-2017

Papoea Nieuw Guinea; gaan of niet?

Papoea Nieuw Guinea. Het was niet bepaald een land dat op mijn bucketlist stond . Voor Gerben echter des te meer. Toen we plannen begonnen te maken voor onze wereldreis en landen noteerden die we echt graag wilden bezoeken, was Papoea Nieuw Guinea dan ook een van de landen waar we sowieso heen zouden gaan. Ik her... Lees meer »

papoea nieuw guinea, reizen, Azie 11 reacties Reismeisje
Azië, Papoea Nieuw-Guinea
02-05-2017

8 redenen om in 2017 naar Papoea Nieuw Guinea te reizen

In een eerder artikel heb je vooral kunnen lezen waarom je niet naar Papoea Nieuw Guinea zou moeten afreizen. Mocht je die argumenten overtuigend vinden, dan moet je dus vooral niet gaan . Voor mij is Papoea Nieuw Guinea echter een van de meest bijzondere, gave bestemmingen ever. Vandaag vertel ik je waarom ik vin... Lees meer »

papoea nieuw guinea, reizen, backpacken, blog 1 reactie
Azië, Papoea Nieuw-Guinea
20-01-2017

Mijn mooiste reisfoto's uit Papoea Nieuw Guinea PART II

In een eerder artikel heb ik je al deel 1 van mijn mooiste reisfoto's uit Papoea Nieuw Guinea laten zien. Maar omdat PNG zo' n bijzonder en fotogeniek land is, heb ik nog een aantal foto's voor je in petto. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan snel verder. En mocht je natuurlijk willen weten hoe ik bepaalde foto's ge... Lees meer »

reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 11 reacties

De meest fotogenieke bestemmingen in de Pacific

Eerder al schreef ik twee artikelen over de meest fotogenieke landen van Zuid-Amerika en Azië. Vandaag wil ik je meenemen naar wat ik de meest fotogenieke landen van de Pacific vind. Met bestemmingen als Bora Bora en de Cook-eilanden zou je denken dat dat niet zo heel moeilijk is. Maar is dat ook daadwerkelijk zo?... Lees meer »

backpacken, reizen, Pacific, Stille Zuidzee, fotografie, fotografietips 6 reacties
Azië, Papoea Nieuw-Guinea
07-11-2016

Mijn mooiste reisfoto's uit.....Papoea Nieuw Guinea (Part 1)

Deze keer in de reeks "mijn mooiste reisfoto's uit" een land dat misschien wel het meest fotogeniek was van onze hele wereldreis. En een land dat daarnaast ook super avontuurlijk is, ongerept en rauw: Papoea Nieuw Guinea. De Oostelijke helft van het eiland Nieuw Guinea staat symbool voor prachtige natuur en vormt ... Lees meer »

papoea nieuw guinea, backpacken, reizen, fotografie, reisfotografie 14 reacties