Europa, Finland, IJsland, Oostenrijk
16-10-2016

3x favoriete, winterse winterbestemmingen

Winter. Ik houd er van. Serieus! Ik geloof dat ik een van de weinigen ben , maar ik houd van de donkerte, kou en gezelligheid. Nu we afgelopen jaar tijdens onze wereldreis, op Patagonië na, eigenlijk alleen maar zonnig, warm weer hebben gehad, vind ik het extra lekker dat de winter er langzaam weer aan gaat komen ... Lees meer »

Finland, lapland, Oostenrijk, Wintersport, reizen, IJsland 5 reacties Reismeisje
Europa, Oostenrijk
02-12-2015

Wintersport on a budget

Hoewel we op wereldreis zijn en een gezellig wintersport uitje in Europa er dit jaar niet in zal zitten, is dat stiekem wel één van mijn meest favoriete vakanties. Ik ben dol op de bergen, lekker actief buiten bezig zijn en het knusse wat voor mij zo bij wintersport hoort. Ow en natuurlijk Apfelstrüdel en Bratwur... Lees meer »

Wintersport, skien, snowboarden, budgettips 3 reacties Reismeisje
Europa, Oostenrijk
02-07-2015

Culinaire reis door Oostenrijk

Zelf houd ik ontzettend van hiken wanneer ik op reis ben. Als het even kan in de jungle of in de bergen, dat vind ik het mooiste. En daarna heeeeeerlijk eten! Dus toen ik onlangs een lang weekend in de Kitzbüheler alpen in Tirol was, is dat ook precies wat ik ben gaan doen ;-) . Ik was vroeg uit de veren en ben n... Lees meer »

reizen, Oostenrijk, europa, alpen, eten 4 reacties Gerben
Europa, Oostenrijk
10-06-2015

Outdoor avonturen in Oostenrijk

Onlangs was ik op uitnodiging vier dagen mee op een reis naar de Kitzbüheler Alpen in Tirol. Of ik mee wilde doen aan een actief outdoor programma? Euuuhhhhh… Dat hoef je mij geen twee keer te vragen ;-) . En dus stapte ik op het vliegtuig om te ervaren wat het betekent actief te zijn in Oostenrijk. Vandaag een a... Lees meer »

reizen, Oostenrijk, europa, outdoor, tirol, alpen, via ferrata 5 reacties Gerben
Europa, Oostenrijk
05-06-2015

Snapshots van een weekendje Oostenrijk

Afgelopen week was ik een te gek lang weekend in de Kitzbüheler Alpen in Tirol. Misschien een gebied dat je vooral kent van de wintersport, met het stadje Kirchberg als gezellig middelpunt. Toch heb ik ondertussen ontdekt dat Tirol ook supermooi is in het voorjaar! Intens groen, fris en volop mogelijkheden om lekk... Lees meer »

Inspiratie, reizen, Oostenrijk, fotografie, europa, outdoor, tirol, snapshots, alpen 8 reacties Gerben
Europa, Oostenrijk
27-05-2015

Outdoor reisje naar Oostenrijk

Een half leven geleden ging ik ieder jaar met mijn ouders op zomervakantie. De datum van de laatste schooldag voor de grote vakantie stond al een eeuwigheid in mijn geheugen gegrift ;-) . Wanneer ik dan aan het einde van de middag thuis kwam, was er standaard paniek in huis. Mijn vader had stress om de auto nog o... Lees meer »

reizen, backpacken, Oostenrijk, europa, outdoor, tirol 8 reacties Gerben