Azië, Maleisie
07-06-2017

Highlights in heerlijk Maleisië

Zelf vind ik Azië een te gek continent om door te reizen. Misschien wel het gaafste! Je vind er zoveel verschillende culturen, vriendelijke mensen, lekker eten, het is er over het algemeen veilig, goedkoop, er is voor reizigers een goede infrastructuur. En ga zo maar door. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat e... Lees meer »

reizen, backpacken, tips, reistips, maleisie, Azie 14 reacties
Azië, Maleisie, Thailand
08-09-2015

Bangkok versus Kuala Lumpur

Thailand en Maleisië. Zonder meer twee van de meest populaire bestemmingen voor een verre reis. Zeker voor backpackers, want: goedkoop, goed openbaar vervoer, prima reisafstanden, fijne hostels met typische backpacker voorzieningen en veel afwisseling in wat er valt te zien of te doen. De hoofdsteden Bangkok en Ku... Lees meer »

Bangkok, Kuala Lumpur, Thailand, maleisie 10 reacties Reismeisje
Azië, Maleisie
06-02-2015

Het mooiste eiland van Maleisië

Azië barst van de mooie plekken, verlaten strandjes en paradijselijke eilanden. Volgens mij kun je een heel leven lang Aziatische eilanden blijven ontdekken ;-) . Hoewel lekker liggen bakken niet echt mijn ding is, heb ik me op twee eilanden in Maleisië meer dan goed vermaakt. Genoten van het azuurblauwe water, su... Lees meer »

reizen, Azie, maleisie, strand, perhentian, eiland 23 reacties Reismeisje
Azië, Maleisie
13-02-2014

Chillen op een bounty eiland

Bij bounty eiland denk je vast aan wuivende palmen, wit zand en een plek ergens in de Cariben. Ik kan inderdaad vervelendere plekken bedenken :-), maar heb je bij een bounty bestemming Maleisië wel eens overwogen? Veel mensen denken wel aan het bekendere zusje Thailand, maar Maleisië staat als bestemming dan toc... Lees meer »

reizen, backpacken, maleisie, reistips, perhentian, eiland 8 reacties Reismeisje
Azië, Maleisie
18-08-2013

Reistips in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur; het roept iets exotisch op, vind je niet? Deze Aziatische metropool is echter qua sfeer verrassend Westers! Alles ziet er spik en span uit, je kunt geen 50 meter lopen zonder een enorm winkelcentrum tegen te komen, zakenmannen en -vrouwen lopen strak in pak en je struikelt er echt over de Starbucks... Lees meer »

maleisie, Kuala Lumpur, reistips, stedentrip 1 reactie Reismeisje