Azië, China, India, Japan, Myanmar, Thailand
16-02-2017

5x favoriete landen om per trein te reizen

Treinen en reizen. Een combinatie waar ik vaak heel blij van word. Geen idee waarom eigenlijk, maar ik vind het reizen in treinen in het buitenland gewoon te gek. In Nederland is dat trouwens wel anders hoor . En hoewel het op reis meestal niet de meest snelle manier van vervoer is, vind ik het echt wel de leukst... Lees meer »

reizen, backpacken, treinen, transport, vervoer 9 reacties
Azië, Japan
07-02-2017

Video: een reis door Japan

Al eerder waren reisfans Lenneke en Roel van Chapter Two aan het woord op Reismeisje. Ondertussen hebben ze weer een awesome reis gemaakt door het fascinerende Japan en willen ze hun ervaringen graag delen . Afgelopen november reisden Lenneke en Roel 3,5 week door Japan. Met een treinticket dat onbeperkt geldig i... Lees meer »

Azie, Japan, reizen, video, backpacken 6 reacties Reismeisje
Azië, Japan
23-12-2016

Reistips voor een bezoek aan te gek Japan

Vandaag in de serie van gastbloggers komt Nick aan het woord. Hij is enorm fan van reizen en dan meer specifiek Japan. Laat dat nu net een land zijn dat big time op mijn bucketlist staat . Toen hij voorstelde een gastblog te schrijven over dit fascinerende land, was ik dan ook gelijk om. Vandaag deelt hij dan ook... Lees meer »

Japan, reizen, Azië, backpacken, reistips 7 reacties Reismeisje
Azië, Japan
30-08-2016

5x waarom Japan op mijn bucketlist staat

Japan. Een land dat al jaren bovenaan mijn bucketlist staat. Een land dat me erg intrigeert en waar ik dolgraag een aantal weken doorheen zou willen reizen. Op de een of andere manier zijn er echter altijd andere landen die voor gaan en is het er nog niet van gekomen...Daar komt bij dat ik aan de ene kant graag d... Lees meer »

Japan, bucketlist, reizen, Azie 17 reacties Reismeisje
Azië, Japan
20-05-2015

Highlights in intrigerend Kyoto

Kyoto is wat mij betreft een intrigerende stad. Sowieso is de aankomst in Japan direct anders dan je gewend bent in Azië. Wanneer je het vliegveld uit stapt staan de mensen keurig tussen de lijnen op de bus te wachten. Chauffeurs dragen er allemaal smetteloos witte handschoentjes en de deuren van taxi’s gaan auto... Lees meer »

reizen, reistips, Japan, highlights, kyoto, bullettrain 13 reacties
Azië, Japan
09-03-2015

Japan on a shoestring

Wie wil er nou niet een keer naar Japan? Dat land in het verre Oosten. Roemrucht verleden, derde economie van de wereld, hightech, sushi, snelle treinen en vol met gekke karaoke bars. Voor de backpackers onder ons is het alleen niet direct het eerste land waar je qua budget heel blij van wordt... Vluchten zijn ni... Lees meer »

reizen, backpacken, Azie, budget, reistips, Japan 11 reacties