Azië, Indonesië
30-08-2017

Bezoek Sumatra en help kinderen daar

Indonesië. Een land met veel verschillende gezichten. Van weelderig groene jungle en paradijselijke bounty strandjes tot het lekkerste eten en een enorme culturele diversiteit. Een heerlijke vakantiebestemming dus. De Indonesische archipel bestaat uit maar liefst meer dan 14.000 (!) eilandjes), waarvan natuurlijk... Lees meer »

indonesie, sumatra, sos kinderdorpen, Azie, reizen, wildlife 2 reacties Reismeisje
Azië, Indonesië
16-08-2017

Heerlijk Bali in foto's

Al sinds ik het eeuwig uitgekauwde maar ow zo heerlijke boek 'Eten, bidden, beminnen' las wilde ik dolgraag naar Bali toe. Ik zag mezelf al fietsen tussen de intens groene rijstvelden, elke ochtend startend met een setje yoga oefenen, genietend van het za-li-ge eten en kennis makend met de spirituele cultuur. Toen... Lees meer »

indonesie, bali, reisfotografie, Azie, reizen, backpacken 5 reacties Reismeisje
Azië, China, India, Indonesië, Myanmar, Nepal
28-12-2016

De meest fotogenieke landen van Azië

Eerder al schreef ik een artikel over de meest fotogenieke landen van Zuid-Amerika. Ik kon deze landen extra goed beoordelen op hun fotogenieke eigenschappen doordat we al deze landen aandeden tijdens onze wereldreis. Tijdens eerdere reizen hebben we ook de meeste landen in Azië gezien; mijn favoriete continent . ... Lees meer »

reizen, backpacken, fotografietips, Azie, china, India, indonesie, myanmar, nepal 5 reacties Gerben
Azië, Indonesië
05-09-2016

5x wat te doen op Bali

Bali. Een eiland waar ik lange tijd van droomde. Ik zag eindeloze rijstvelden voor me, omringd door weelderig groen en een heerlijke kustlijn met de mooiste snorkel- en duikplekken. Een bestemming waar ik meer over yoga zou kunnen keren en er elke dag mee op zou kunnen staan. En dan het eten. How I love Indonesian... Lees meer »

bali, indonesie, reistips 14 reacties Reismeisje
Azië, Indonesië
26-07-2016

Favoriete spots in Ubud op Bali

Voor we op wereldreis vertrokken, stond voor mij Bali best hoog op mijn lijstje. Ik zag mezelf al fietsen door de rijstvelden, 's middags een nasi campur naar binnen lepelen en elke dag zen eindigen met yoga. I know, het klinkt als een goedkope kopie van 'Eten, bidden en beminnen' en was niet helemaal gestoeld o... Lees meer »

bali, indonesie, resitips 20 reacties Reismeisje
Azië, Indonesië
25-06-2016

5x waarom Bali anders is gelopen dan gepland

Als je de afgelopen weken regelmatig op Reismeisje hebt gekeken, weet je ondertussen wel dat we na 2.5 week een tikkeltje ruig reizen door Papoea Nieuw Guinea naar een van mijn favoriete bestemmingen zouden gaan: Bali . Van tevoren had ik een heel specifiek idee bij wat ik graag op Bali wilde gaan doen. Ik ben ge... Lees meer »

bali, indonesie, wereldreis, RTW, backpacken 16 reacties Reismeisje