Frans Polynesië , Oceanië
16-05-2017

Maupiti: de plek om met mantaroggen te duiken + video

  Eerder al schreef ik een artikel over mijn eerste duikervaring tijdens onze wereldreis. Nadat we uit Patagonië weer langzaam omhoog begonnen te reizen nam ook de kans op het vinden van goede duikspots toe. Natuurlijk, je zult ook in koude en ruige wateren fantastisch kunnen duiken. Maar dat is toch anders . Natu... Lees meer »

backpacken, reizen, duiken, frans polynesie, maupiti, mantaroggen 2 reacties Gerben
Frans Polynesië , Oceanië
10-04-2017

What to do in Frans-Polynesië behalve strand?

Waarschijnlijk is er geen regio ter wereld die op een bepaalde manier meer tot de verbeelding spreekt dan Frans-Polynesië. Eilanden als Tahiti en Bora Bora roepen meteen een beeld van wit zandstrand, wuivende palmbomen en kraakhelder water op. De perfecte vakantiebestemming voor veel mensen . En met reden, want da... Lees meer »

frans-polynesie, reistips, backpacken, reizen, wereldreis 2 reacties Reismeisje

De meest fotogenieke bestemmingen in de Pacific

Eerder al schreef ik twee artikelen over de meest fotogenieke landen van Zuid-Amerika en Azië. Vandaag wil ik je meenemen naar wat ik de meest fotogenieke landen van de Pacific vind. Met bestemmingen als Bora Bora en de Cook-eilanden zou je denken dat dat niet zo heel moeilijk is. Maar is dat ook daadwerkelijk zo?... Lees meer »

backpacken, reizen, Pacific, Stille Zuidzee, fotografie, fotografietips 6 reacties Gerben
Frans Polynesië , Oceanië
13-09-2016

6 tips om te backpacken on a budget in Frans Polynesië

Frans Polynesië heeft misschien wel de allermooiste bounty paradijsjes. Hoewel de stranden op veel eilanden best tegenvallen, is het water er azuurblauw, wuiven de paradijselijke palmbomen je tegemoet en is het onderwaterleven er prachtig. En dan heb ik het nog niet eens over de unieke riffen en de compleet afgel... Lees meer »

frans polynesie, bora bora, backpacken, reistips, Pacific 9 reacties Reismeisje
Frans Polynesië , Oceanië
05-08-2016

De mooiste reisfoto's uit Frans-Polynesië!

Deze keer in de reeks mooiste reisfoto’s een locatie waar veel mensen van dromen om ooit nog een keer naartoe te gaan: Frans-Polynesië! De eilandengroep behoort tot Frankrijk maar is enigszins zelfstandig. Het is de eilandengroep waartoe het fabelachtige Bora Bora behoort. Dat zou alleen al reden genoeg moeten zij... Lees meer »

reisfotografie, frans polynesie, backpacken, holiday 11 reacties Gerben
Frans Polynesië , Oceanië
28-06-2016

Video: Frans Polynesie in 2.5 minuut

Het is weer tijd voor een video . Vandaag is het de beurt aan Frans Polynesië; een eilandengroep midden in de Pacific. Waarschijnlijk is dit dè bestemming waar je aan denkt bij idyllische bounty strandjes, azuurblauw water en romantische over the water huisjes. Vandaag neem ik je in deze video mee naar de eilande... Lees meer »

vlog, video, frans polynesie 10 reacties Reismeisje