De mooiste plekken in Zuid-Europa voor deze zomer

Europa is prachtig. Uniek. Divers en eigen. Hoe meer ik naar verre bestemmingen reis, hoe meer ik me juist dát besef. Er is geen continent ter wereld waar de verschillen op zo’n korte afstand groter zijn. Het is ook niet uit te leggen aan mensen buiten Europa. Dat je na een paar honderd kilometer te rijden in een ... Lees meer »

kroatie, plitvice, Frankrijk, madeira, portugal, Spanje, europa, reistips, italie, sicilie 0 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
13-01-2017

Op naar een volgende bestemming!

Joehoeeee! We mogen weer . Het eerste reisje van 2017 staat voor de deur, want vanavond vertrekken we naar la douce France. Heerlijk! Dit keer is het wel een mini reisje hoor, want zondagavond zijn we weer terug. En sowieso is het een wat ander iets, want we gaan op bezoek bij een goede vriendin van mij en haar m... Lees meer »

europa, Weekendje weg, Frankrijk 6 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
05-03-2016

De leukste bestemming voor een weekendje Frankrijk

Frankrijk is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Zeker voor kamperende gezinnen of romantische stedentrips. En logisch ook wel, want Frankrijk is natuurlijk een superveelzijdig en landschappelijk divers land! Toen wij afgelopen augustus op een korte honeymoon naar Frankrijk... Lees meer »

Frankrijk, picardie, Weekendje weg, reistips 0 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
21-09-2015

Wijnreisje naar Frankrijk

Ik ben dol op wijn. Rode wijn. Niet dat ik elke week liters achterover sla, maar een fijn glas wijn bij een lekker maaltje of zo’n heerlijk zondagmiddag drankje sla ik niet over ! Tot voor kort zou ik hebben gezegd dat Chileense of Argentijnse wijnen mijn favoriet zijn. Een lekkere, donkere Malbec bij voorkeur. S... Lees meer »

Frankrijk, lot, reistips, cahors 2 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
12-09-2015

Het mooiste dorpje in Zuid-Frankrijk

Vorige week waren we op een mini honeymoon naar het Zuiden van Frankrijk. De Lot regio om precies te zien. Een regio die ik eerlijk gezegd nog niet kende, maar vanuit Nederland supergoed bereikbaar is. Het ligt namelijk op ongeveer een uurtje rijden ten Noorden van Toulouse, waar je vanaf Schiphol rechtstreeks op... Lees meer »

Frankrijk, saint cirq lapopie, accommodatie, reistips 5 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
28-08-2015

Huwelijksreis naar Zuid-Frankrijk

Tegen de tijd dat dit artikel live staat, zijn Gerben en ik getrouwd. Man en vrouw :-) . Wat klinkt dat serieus hè. Trouwen is nooit een echte meisjesdroom van me geweest. Ik heb er gewoon nooit zo bij stil gestaan. Zag de meerwaarde er ook niet van in. Tot mijn beste vriendin ging trouwen en ik van dichtbij mee... Lees meer »

Frankrijk, roadtrip, huwelijk 29 reacties Reismeisje