Nicaragua, Guatemala, Costa Rica of Belize?

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, heb je vast laatst mijn artikel over Midden-Amerika als mijn favoriete continent gelezen . Het blijft natuurlijk altijd erg lastig om bestemmingen met elkaar te vergelijken. Elke bestemming heeft bijna wel iets en is hoe dan ook eigen. Toch zijn er voor mij wel duide... Lees meer »

belize, costa rica, guatemala, nicaragua, reistips, Midden-Amerika 24 reacties Reismeisje
Costa Rica, Midden-Amerika
08-12-2015

The story behind: birds everywhere in Costa Rica

De naam van het artikel zegt het al en zou ik gebruikt kunnen hebben onder een post op Instagram #birdseverywhere. Want dat is namelijk het geval op sommige plekken in Costa Rica. Je hoeft je ogen maar te openen of er komt wel iets voorbij vliegen. Zo ook deze kolibrie. Je vindt ze in allerlei soorten en maten en... Lees meer »

reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 2 reacties Gerben
Costa Rica, Midden-Amerika
11-05-2015

Het mooiste national park in Costa Rica + video

Costa Rica en national parken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik denk dat er bijna geen groener en weelderiger land is waar ik tot nu toe ben geweest dan Costa Rica. Niet voor niets betekent de naam ‘rijke kust’ ;-) . Het barst er echt van de national parken en het is natuurlijk heel persoonlijk welke j... Lees meer »

reizen, costa rica, backpacken, reistips, hostel, manuel antonio, quepos, national park 14 reacties Reismeisje
Costa Rica, Midden-Amerika
15-10-2014

Reisroute door Costa Rica

La pura vida. Hèt motto van de gemiddelde Costaricaan. Het betekent zo veel als het pure of goede leven. Genieten dus, daar kan ik wel iets mee ;-) . Tijdens mijn reis door Costa Rica ben ik echt verrast door de prachtige, groene natuur en de vele dieren die je er kunt spotten. In combinatie met Nicaragua was he... Lees meer »

reizen, costa rica, backpacken, route, Midden-Amerika, reistips 21 reacties Reismeisje
Costa Rica, Midden-Amerika
17-08-2014

De beste hostels in Costa Rica

Ja, die ik heb gezien dan hè. Want ja, er zijn natuurlijk superveel hostels in Costa Rica met al die toeristen en backpackers. Het is ook een heerlijk relaxed land om door heen te reizen. Korte afstanden, goed OV, prima eten en een fijne mix tussen strandjes, jungle en dieren. Ik heb niet voor niets weer een reisj... Lees meer »

reizen, costa rica, Midden-Amerika, reistips, hostels 5 reacties Reismeisje
Costa Rica, Midden-Amerika
09-06-2014

Surfersparadise in Costa Rica

Als ik denk aan één van de meest relaxte reizen die ik ooit heb gemaakt, kan ik niet anders dan aan Midden-Amerika denken. Mañana, mañana tot in elke vezel ;-) . Heerlijk. Costa Rica is daarbij misschien wel het meest relaxed. Je hoeft er niet heen als je op zoek bent naar een heel authentieke bestemming, maar v... Lees meer »

reizen, costa rica, backpacken, dominical, surfen 6 reacties Reismeisje